Friday, 15 February 2013

0 Hantu Vendor Machine...!!

Hmm... Sekarang pukul 2 pagi...ketagihan pulak dengan nikmat aroma nescafe dari vendor machine ni....

Lepas isyak tadi, terus iktikaf di masjid universiti... Tapi banyak nyamuk... Sibuk-sibuk buat kerja, tak sedar dah pukul 2 pagi....

Teringat pulak dengan vendor machine jual nescafe ni... nyaman rasanya....

Haish.... teringat pulak tentang cerita hantu Vendor Machine...  Cerita ni dah lama.. Demi Allah!  cerita ni karut... Saya dengar cerita ni, berbelas tahun yang lepas... sekolah rendah lagi kalau tak silap....

0 Medical E-Book List...!!


Semua koleksi-koleksi Medical E-book yang saya upload, akan saya senaraikan di sini supaya korang senang nak click pautan download-nya... Andai ada link yang mati, inform kat comment box kat bawah... or email je kat diniislam_24@yahoo.com... nanti inshaAllah saya reupload semula ok...


0 Review Buku First Aid Asas-asas Sistem Organ...

Bismillahirrahmanirrahim.....

So.. seperti yang di janjikan, saya nak buat sedikit review tang buku ni... Ok, first of all... buku ni memang in english.. Saya rename bagi dia tajuk file download dalam bahasa melayu supaya file dalam mediafire tu tak detect copyright...

Sebab nanti mesti depa delete my files tu kan... Tapi, if korang try download nanti, link dah mati... Just don't feel bother to inform me at shoutbox or comment kat sini... Tak pun email jek kat diniislam_24@yahoo.com sebab everyday saya check my mail box... Tak kirala sesibuk mana pun.... Then, inshaAllah I'll reupload again...

So... why this book sangat-sangat bagus???

Jawapannya, if korang da download dan baca korang da akan dapat jawapannya... Tapi still saya nak cerita... da janji kan... =)

0 Tips Camner Nak Hebat Asas-Asas Perubatan Moden..!!


Bismillahirahmanirrahim...

Lama betul tak update blog ni.... kehkeh (sori nak taip ketawa jugak)....

So, inshaAllah ... as for the first return post setelah bercuti berbelog lama.... Ingin ana sharekan tips-tips camne nak study for medical foundation... tapi khas untuk perubatan moden la... yang tradisional tak belajar lagi....

Post ni khas kepada manusia-manusia yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam dunia perubatan moden, terutamanya medical students dari tahun 1 sampailah 6... HO yg basicnya tak berapa nak kuat dan buat mereka-mereka yang nak tahu tentang dunia perubatan moden ni....